SAMARBETA MED OSS

OM DISCOVERING THE PLANET

Discovering The Planet är en Svensk Reseblogg skapad av Daniela Nasteska Olsson. Vi, Daniela och Göran, älskar att resa världen runt och försöker varva kontinenterna vi besöker. Genom bloggen vill vi inspirera andra att våga lite mer, längre bort, men också att inte glömma bort det som finns runt hörnet. Vi har hittills besökt 59 länder på fyra kontinenter. Bloggen skrivs på svenska av Daniela och har mest Skandinaviska läsare. Daniela pratar flytande Svenska, Engelska, Makedonska och har också kunskaper i Franska och Italienska. Läs mer om oss, tidigare samarbeten och utmärkelser.

 

SAMARBETA MED OSS

Vi gör gärna samarbeten som ligger inom ramarna för bloggen och är öppna för era förslag och kampanjidéer. Vi samarbetar gärna med företag som vi anser kan ha ett värde för vår blogg och våra läsare. Vi erbjuder samarbetsmöjligheter inom allt från sponsrade inlägg till längre kampanjer och tävlingar.

  • Deltagande i Pressresor och Bloggresor, både i grupp och individuellt.
  • Artiklar och gästinlägg på bloggen.
  • Skapa artiklar och content för fristående media.
  • Sociala Media Content och Instagram Take Overs.
  • Resefotografering
  • Samarbeten över längre tid som Ambassadörer
  • Kampanjer
  • Pressutskick [Recension garanteras inte]

 

NÄTVERK

Vi är medlemmar av de professionella nätverken:
Nordic Travel Bloggers
Svenska Resebloggar
Influencers of Sweden

IDAG NÅR VI UT TILL

Cirka       11 000 följare på våra Social Media
Cirka   180 000 sidvisningar per år på Resesidan

PR & POLICY

Alla samarbeten märks ut som sådana enligt marknadsföringslagen och branschorganisationens rekommendationer. Även då ett inlägg är ett samarbete är alla åsikter och omdömen alltid våra egna och går inte att köpas. Vi reserverar oss alltid rätten att säga precis vad vi tycker och tänker. Vi märker såklart ALLTID ut betalda inlägg som samarbeten.
Discovering The Planet är momsregistrerad och godkänd för F-skatt.

 

COPYRIGHT

Innehållet på Discovering The Planet är skapat av oss och innehar copyright.  Det innebär att du inte får använda, sprida och bygga vidare på våra bilder och texter utan vårt medgivande. Vill du använda våra bilder eller texter i kommersiellt sammanhang? Kontakta oss gärna för mer info.