I början på året har ju två stora Blogg tävlingar pågått, Skyscanners Bloscars och Supersavertravels Travel Blog Awards. Nomineringarna har pågått i etapper och ni har hjälpt mig fram i båda. Jag hade släppt tanken på att ta mig vidare på Supersavers listor, men nu är jag ändå med bland Sveriges Tio bästa Resebloggar tack vare er och juryn och med chans att kanske nå lite högre. På Skyscanner nominerades min blogg av en jury och gick direkt in bland topp tio. Där fortsätter omröstningen hela månaden och man kan rösta en gång i veckan per mailadress. Självklart hoppas jag på fortsatt stöd, men annars fortsätter bloggen i vanlig ordning.

Varmt tack
Daniela

 

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *