Jodå, jag köper lotter, jag spelar, jag är med i tävlingar, men fram tills idag har det inte gett någon vidare utdelning. Så pass att man låter bli att vara med “För man vinner ju ändå inte”. Men tänk, för eller senare så blir det ens tur…

Jag har tidigare nämnt att Kitchenbloom är en av mina favoritbloggar, och en av de få som jag följer regelbundet. I veckan som gått hade hon en liten tävling på sin blogg. Av någon anledning fick jag för mig att vara med. Och tro det eller ej, jag vann! När jag såg mitt namn var jag övertygad om att det var någon annan som vunnit, tills rara Lina ringer och säger att det är JAG. Trots att min mail inte fungerat, har hon tagit sig tid att leta upp mig. Det tackar vi för!!! Äntligen har vinnarvindarna vänt :)…
 
Tack Lina!!


 Foto: Courtesy of Lina – Kitchenbloom @
  

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.