Jag gör en återblick på året som gott och måste säga att det har varit ett bra år för både mig och min familj. Kanske en liten kompensation för året innan som var mindre bra. Ibland är det lätt att glömma hur mycket man har att vara tacksam för.

Året som gått har i reseväg varit riktigt bra. Vi startade med Costa Rica och Nicaragua. Nicaragua har jag fortfarande inte skrivit om, kanske något för det nya året. Vi fortsatte med en tre veckors roadtrip genom Spanien och Portugal. Och likadant där, Portugal kom lite i skymundan och behöver kanske också dokumenteras. Vi avslutade med en resa till Kiruna. En resa som egentligen var helt arbetsrelaterad, men där det hanns med underbara utflykter som att åka hundspann i vår underbara Lappländska vildmark [kommer nog också fler bilder därifrån vid tillfälle].

Vi fick också en ytterligare liten systerdotter, Iris. En tacksamt glad, enkel och underbar liten tjej. Vi är också tacksamma för våra andra små systerdöttrar, Rebecka och Mia, som nu börjar bli stora tjejer. Och inte att förglömma, guddottern Ester och söta syster Ellen.

Jobbmässigt har det för företaget varit ett bra år, vilket vi är väldigt tacksamma för. Att vara egen företagare är inte alltid en dans på rosor. Jag är också väldigt tacksam för att jag har hittat en ny hobby i min blogg och sida. Den ger mig lite extra glädje i vardagen. Ett sätt att kunna del med sig när man har läst en rolig artikel om vår värld och ett sätt att bevara mina resor för mig själv och för er som som varit här inne och läst dem och delat dem med mig.

Så tack för att ni är här och delar alla små anekdokter med mig. Jag önskar er alla en riktigt God Fortsättning och ett 2013 i Hälsans & Glädjens tecken. Och självklart önskar jag oss alla många fler resor i det nya året…

 

Hittade en liten bit drivved. Önskar att jag hade haft en lite större bit som på inspirationsbilden överst.

Foto: Inspirationsbild [Överst]
Foto: © Discovering The Planet [Nedan]
  

0
fb-share-icon0
20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *