Våra längre resor bokar jag alltid själv. Ofta kan man för samma pris som hos en resebyrå då vara borta en vecka längre. Men det tar lite tid. Skulle man nu inte ha den tiden finns en lösning. Breddgrad43.

Breddgrad43 är ett nytt företag med en smart reseidé. Har du funderat på hur vänner, bekanta, grannar och kollegor kan resa ofta och så billigt? Gräver inte det rätt stora hål i plånboken att resa? Svaret är att de skapar en “personligt paketerad resa” genom att söka åt dig på internet som om du skulle ha gjort det själv.

Breddgrad43 gör det nu möjligt också för dig att resa prisvärt, även om du inte har tid eller kunskap att leta och planera själv. De säljer nämligen bokningsförslag. De hjälper dig att hitta prisvärda flyg, boenden och transfers. Du berättar vilket resmål du drömmer om, när du vill åka och hur länge du vill vara borta. Utifrån detta paketerar Sofie på Breddgrad43 ett förslag på en resa. Hon letar efter olika erbjudanden och rabatter, vilket det finns mängder av på de olika resesajterna. Det är det som är vitsen med att boka resan på internet, annars kan man ju boka en helt vanlig charter med högt pris, fasta reslängder och litet utbud på boende.

När bokningsförslaget är klart skickas det till dig, du bokar själv och betalar Breddgrad43. Tadaaa, snart kan du njuta av just din unika drömresa, paketerad just för dig! 
 Translation;
Breddgrad43 helps you to put together and search for the perfect vaccation according to your wishes. 

Källa: [Breddgrad43]

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *