Dunkin´Dounats…

 

Det som verkade som två långa veckor när vi kom, är nu bara två dagar kvar. Vilket kanske är tur, alla böckerna jag hade mig är utlästa utom en. Fördelen med att bo hemma hos någon när man är i det här landet, är att det inte blir så mycket skräpmat, utan mest hemlagat. Och skräpmat är det ju inte brist på direkt här. Men jag måste säga, att det är inte mycket av skräpmaten som faller mig i smaken. Det ser alltid mycket godare ut än det är.

Något som jag dock varit extremt svag för ända sedan första gången jag var här är Dunkin’ Donuts. Kanske tur att man inte ätit någon annan skräpmat, för en ända liten Donut går lös på mellan 300 och 500 kalorier [att jag ätit minst en om dagen sen vi kom behöver vi inte prata högt om ]. Av dessa donuts finns det cirka 70 olika smaker. Även kanelbullarna här, Cinnamonbuns, är jag svag för. Våra svenska kanelbullar är rena rama nyttigheten jämfört med de amerikanska som är dubbelt så stora och innehåller tonvis med glasyr.

Två dagar kvar, två donuts kvar…

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar