ReseAdapter

 

Något som är lätt att glömma när man reser till ett nytt land är adaptern. Och oftast har man ju ett gäng liggande hemma. Det finns en uppsjö alternativ när det kommer till reseadaptrar. Det finns USB reseadaptrar, spänningsomvandlare, trådlösa adaptrar, kombinerade reseadaptrar/omvandlare och universaladapter.

 

Vad som är rätt för dig beror på ditt behov. Strömstyrkan kan skilja sig mellan olika länder. Detta betyder att du inte bör använda en apparat som är gjord för att användas för 110v i ett land där man har 220v som standard, och vice versa. Reseadapter kan idag köpa i de flesta butiker som säljer tekniksaker. Men det finns en uppsjö av olika modeller och varianter. En reseadapter låter dig koppla in elektroniska prylar i andra uttag än exempelvis svenska eluttag. Åker man till USA eller Storbritannien skiljer sig utseendet på eluttagen. På reseadaptern finns där olika pluggar och beroende på hur avancerad reseadapter man har, desto fler slags uttag går att använda.

 

Det finns både enklare reseadaptrar och mer avancerade. Vi har flera olika. Ibland tar vi med en mer avancerad som fungerar på flera ställen och ibland den enklaste varianten. Smidigast är så klart att ha en multiadapter, allt i ett. Vill du ta reda om du behöver ta med en adapter till landet du åker till? En bra sida för det är Reseledaren.

 

 

 

 

 

0
fb-share-icon0
20
Pin Share20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *