– Inlägget innehåller reklamlänkar – 

 

Det är bara en dag kvar till Julafton och förhoppningsvis har de flesta av er redan inhandlat era julklappar. Men om du inte har, kommer här elva julklappstips till klappar för den som gillar att vara utomhus eller att resa. Hemmagjorda Julklappar är också ofta uppskattade. Se tips på det under Ätbara presenter.

 

SÅ HÄR KOMMER 11 JULKLAPPSTIPS

 

I. RESVÄSKA

Varför inte köpa en fin carry  on?! Finns många riktigt fina mönster idag. Själv har jag just nu en vit, men saknar faktiskt min förra mönstrade. Vi gillar Samsonites väskor för att de har många lättare varianter. De här hittar du på Campadre.

 

 

II. STÖRNINGSREDUCERANDE HÖRLURAR

Perfekta när man sitter på långa flygningar eller flygplatser och vill ha lite lugn och ro. Nu finns det varianter som är in-ear för sådana som mig, som gillar att ha ett lätt handbagage och de tar ju mindre plats. Indy True Wireless In-ear hörlurar har en batteritid på upp till 16 timmar.

 

 

III. SOLGLASÖGON

Solglasögon är aldrig fel och de finns i alla möjliga modeller och prisklasser. Är du ute efter lite annorlunda modeller kan du hitta dem på Nvidas här.

 

 

IV. SNEAKERS

Jag bara älskar sneakers. Och på resande fot är de extra viktiga. Utan Converse åker jag ingenstans, men jag har gärna också ett par färggranna gymnastikskor med mig. Som de här från Adidas. Men ett par kängor får också gärna följa med. Just nu är jag så taggad på ett par vita kängor från Dr Martin. Så himla fina.

 

Julklappstips, kängor

 

V. KAFFEKORT PÅ STÖRRE KAFFEKEDJOR 

De flesta som reser sitter ofta av lite tid på någon typ av kafé. Ladda ett kort på Espressohouse, Starbucks eller Waynes Coffee.

 

 

VI. EN SKÖN TRÖJA

Just nu närmar vi oss mörkare och kallare tider. Och det enda jag önskar mig är varma och goa tröjor. Som den här mysiga stickade tröjan från Ginatricot.

 

 

VII. MOBILSKAL

Varför inte förena nytta med nöje?! På Ideal of Sweden kan du köpa mobilskal och 50 kronor av köpet går till bröstcancerförbundet. Win win.

 

 

VIII. PASSFODRAL

Ett trevligt sätt att hålla sitt pass mindre slitet och lite personligare. På Bluebox hittar du några med roliga motiv och med tillhörande bagagetaggar.

 

IX. BATTERIPACK TILL MOBIL

Jag skulle aldrig klara på mig på en resa utan batteriladdare till mobilen. När jag är på jobbuppdrag har jag till och med två med mig. På Members hittar du det här söta guldfärgade packet för 199 kronor. Riktigt bra julklappstips.

X. BAGAGEVÅG

Liten och smidig våg som väger ditt bagage. Perfekt att ha med sig i väskan när du reser med större bagage och vill slippa övervikt.

 

XI. WEEKEND ELLER UPPLEVELSE

Greatdays kan du köpa en hotellövernattning som gäller för två på på First Hotels. Välj mellan över 40 destinationer i Sverige och Norge. Kanske det bästa julklappstipset om du frågar mig.

 

 

Translation;
Here are ten gift ideas for the person who loves to travel.

 

0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

7 Comments

 1. Profilbild

  Det är en hel del elektronik vi reseintresserade bär med oss. Polaroid foto framkallaren låter kul!

  1. Daniela

   Även om många som reser anser att de är minimalister på hemmaplan, kanske
   man inte är det när det gäller kameror och tillbehör :)
   Det tyckte jag med. Den är ju dessutom mindre än en vanligt polaroidkamera.

   God Jul på er Katarina.

 2. Profilbild

  Solcelsladdaren har jag använt de senaste två åren då jag rest i Asien. Fungerar men det gäller att ha tålamod tills den är fulladdad. Kanske bra om man tränar sig att vara utan alla grejer också då man har semester. GOD Jul.

  1. Daniela

   Håller med. Jag har i princip aldrig med mig telefonen på stranden. Bra att koppla bort allt. Men mannen skulle aldrig klara det . En riktigt god jul på dig med.

 3. Profilbild

  Bra julklappstips! Synd att det är jag själv som är mest reseintresserad i familjen ;) Vi brukar inte ge så mycket julklappar i min släkt, men i år har vi med lite vin från Italien och lite marsipan från Lubeck :) Önskar en riktigt fin jul!

  1. Daniela

   Då får du tipsa de som ska köpa till dig . Vi har också slutat med julklappar för oss vuxna, men man kan alltid lägga något bra till julklappsleken, kanske ett paket man tar själv . Önskar er också en fantastisk jul.

 4. Profilbild

  Många bra tips där :) Här finns mina 11 julklappstips, om nu nån bryr sig mera vid det här laget (kanske man kan anteckna tills nästa jul…?) :D –> http://mariasmemoarer.com/2015/december/julklappstips-for-globetrotters-2.html

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *