Vi befinner oss just nu i Side på Antalayakusten och jag är på min första organiserade gruppresa någonsin [utöver klassresorna då]. För första gången någonsin på en resa, är det inte jag själv som har kontroll på vad som ligger framför mig. Någon annan har planerat och någon annan bestämmer när, var och hur. Mina förhoppningar var att jag skulle göra ett inlägg varje dag och berätta om allt som händer, men uppkopplingen är så klart inte vad den borde. Imorgon fortsätter vi vidare mot Konya och Kappadokien. Vi får väl hoppas att uppkopplingen där blir lite bättre och att jag ska kunna dela med mig lite mer än så här.

Ha en bra Eurokväll där hemma.

 

 

Foto: Discovering The Planet på Instagram

 

20
fb-share-icon0
20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.