Omställningen efter två veckor i Usa börjar nu sakta rätta till sig. Efter en sömnlös resa, har jag tyvärr sovit bort lite mer av dagarna än vad jag skulle önska. En annan sak som kom lite plötsligt var första advent. När vi åkte hade jag inga tankar på Julen och hade inte riktigt märkt att den var i antågande. När vi kom hem var det helt plötsligt Julpyntat överallt, och jag medger att jag blev lite smått stressad över att jag inte ens funderat på Förste advent, Julpynt och Julstök.

Men hinten av stress försvann ganska snabbt, när jag kom in genom dörren, och älskade mannen redan hade bjudit in Julen hemma. Julstjärnor i fönstren, Julstjärnor på borden och nyputsade fönster [hur mycket är inte det värt…]…

Här kommer några av de få bilder jag tog i New York. Den staden är full av kontraster… [I nästa inlägg lite bilder från New Jersey…]

 

 

Foto: © Discovering The Planet

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *