Några av er där ute känner mannen min. Och jag vet att för några av er är det kategorin “Gee´s Eskapader” som gäller. Det är länge sedan ni fick något på det temat, så nu är det dags.

Om ni känner honom, vet ni också, att han inte backar för mycket. Möjligen onödigt höga höjder. Idag vill jag ge er ett litet sammandrag på hur våra resor ofta ser ut, om möjlighet ges. Det finns inga djurarter som är tabu att kela med. Jag har i och för sig inte testat honom med hajar, men det kommer väl. Det är ofta han vattnar djuren och inte sällan dricker det faktiskt med. Däremot vet jag inte om kon i Indien uppskattade kelandet, likt en tjur i Barcelona, började den stånga mannen [tur man är snabb med kameran]. Och alla dessa ormar, nej tack… Någonstans finns det även en bild på mannen hållandes en stingrocka, tyvärr någonstans bland de fysiska bilderna [före digitalkameran hittade oss]…

Ett liknande collage på mig skulle som mest innhålla mig hållandes kattungar, möjligtvis kela med en delfin eller en liten apa. Bilderna idag är en samling från bland annat Brasilien, Indien, Usa, Karibien, Thailand, Gambia och Costa Rica.

Vissa av bilderna är inscannade. Tycker att det är lite kul att kunna se hur mycket våra hemkameror har förändrats på bara tio år.

Foto: © Discovering The Planet

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *