Känns ganska rätt att ett av de sista inläggen innan det bär iväg, ska vara i kategorin “Gee´s Eskapader”. Det känns nästan som att jag redan ligger efter där, och hur ska det bli efter nästa resa. Men det kanske är bra att ha några på lager och roa er med…

Som tidigare nämnt, är Gee väldigt svag för transportmedel med hjul och motor. Denna dag skulle vi hyra vespa, men redan när han såg denna lilla fyrhjuliga skönheten, var det ju liksom kört [no fun intended]att försöka förhandla [jag bör väl här erkänna att jag inte var svårövertalad, fyra hjul är lite trevliga än två, även om jag älskar att åka vespa]. Medan jag strosade lite rundor passade han på att få valuta för pengarna på goe fyrhjulingen. Och jag ska inte klaga, jag tyckte nog det var lite coolare [och kändes säkrare, ja, jag är lite mesig ibland] än att köra moped.

Så det blev en lång tur på på underbara Zankythos i Grekland, många mil, många backar, och många serpentinvägar. Men även massor med goda tavernor, gott vin och underbart landskap!

JAMAS!!!

Foto: Discovering The Planet
 

0
fb-share-icon0
20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *