För några veckor, när jag hade det som jobbigast, bjöd en av mina allra goaste vänninor på middag. Först lite gott kallt vin med Italienskt småplock, och sedan en fantastiskt god wokpasta. Timmarna gick fort, och helt plötsligt var klockan två på natten.

 

Utöver att vara fantastik på att laga mat, har hon en otrolig talang för det där med hem och trädgård. Jag har en gång  tidigare haft ett litet reportage från hennes hem, men idag är det fokus på hennes fantastiska trädgård. Lite får man känslan av att stiga in i en inredningstidning. Det underbara är, att hon verkligen har tumme för det där att blanda gammalt med nytt, billigt med dyrt. Att vara där, utan att använda kameran är stört omöjligt, framför allt när man är fototokig. Så idag blir det bilder från en bråkdel av den fina trädgården.

 

När hon har tid, vilket är sällan, händer det att hon bloggar lite på den egna bloggen Gringelstaden. Tack för att du finns och stöttar mig i mina svåra stunder!!!

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *