201608 Instagram 1

 

Just nu befinner vi oss på Nido Del Falcone i Montelone i Umbrien. Det härliga med att bara ha en vag plan när man reser, är att det är mer okej att få spontana infall. Som att vi skulle göra en avstickare till ett ställe som jag besökte för två år sedan. Och kanske har det varit ett av våra bästa beslut hittills. Att få träffa Bruno och Paula på det lilla B&B´t var en fullträff.

Vår resa började i Pisa för att sedan fortsatta till Cinque Terre i Ligurien, Lucca i Toscana och nu är vi här. Imorgon fortsätter vi mot Ischia i Kampanien för att sedan avsluta i Positano på Amalfikusten.

Ha en riktigt fin vecka!

 

201608 Instagram 2 italy-map

 

 

Translation;
We are on a roadtrip throug Italy. We started of in Liguria, then Tuscany and are now in Umbria. You can follow our trip on Instagram and on Facebook.

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *