201508 Instagram 1

 

Då har man varit hemma i lite mer än en vecka. Och vilken fantastisk vecka det har varit. Vädret har varit underbart och jag har hunnit mysa med både familj och många goa vänner. Och med dem några goa Strawberry Daiquiris. Kommande vecka fortsätter i samma tema, så klart, :).

Som ni förstår ger allt detta socialiserande mindre tid till bloggen. Men jag är långt ifrån klar med Japan. Det är knappt jag vågar säga det högt, men jag tog strax över 6 000 bilder på tre veckor. Många av dem ska väl i och för sig kastas. När solen står högt på himlen, som den gjorde under hela vår resa, kan det vara svårt att ta bra bilder. Så för att säkra mig om att få med mig något bra hem, tog jag ofta samma bild med flera inställningar. Men vågar jag fråga, tycker ni att jag ska blanda Japan-inläggen med lite vanliga artiklar från vår värld? Eller ska jag bara köra Japan ett tag? Känns som att det är dags att vi lär känna varandra lite :)…

Kommande höst är en så länge lite lugnare vad gäller resor. Det blir en resa till Stockholm, följt av en vinresa till Tyskland. Och där emellan har vi äran att få närvara på ett höstbröllop och fira två fyrtioåringar. Alltså ingen tråkig höst alls.

Idag blir det för mig en sån där skön söndag hemma. Lite kaffe, lite dator och lite TV. En mysig mulen söndag…

Ha en riktigt fin söndag och tyck gärna till!

 

201508 Instagram 2

 

Translation;
It has a great week at home. We acctually had wonderful sunny weather here in Sweden and I have spent a lot of it with family and friends.

 

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

Följ min blogg med Bloglovin

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

 1. emolis says:

  Eftersom jag också kom hem från Japan för snart två veckor sedan så tycker jag du ska köra Japantema ett tag :) Jag kan liksom inte få nog av Japan känner jag. Det är så roligt att läsa om er resa och minnas tillbaka till sin egen. Skönt att höra att det finns fler som tar många foton, fast här blev det “bara” runt 2000 st.

  1. Daniela says:

   Ja, Japan är speciellt och det tar lite tid att smälta allt man varit med
   om och sett. Bloggar du också kanske? Läser gärna om din upplevelse med.
   Varmt tack för din kommentar. // Daniela

   1. emolis says:

    Ingen blogg här… än i alla fall :) Tänker varje gång jag är ute och reser att jag skulle börja blogga, det är ju också ett bra sätt att komma ihåg sina upplevelser och dela med sig till likasinnade. Tycker själv att det är så roligt att läsa resebloggar och få tips och inspiration till resmål.

    1. Daniela says:

     Då kommer det kanske :). För oss har det verkligen varit ett sätt att komma ihåg.
     Utan bloggen hade nog många fina minnen försvunnit… och så har man ju en
     möjlighet att dela med sig till andra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.