201509 Instagram 1

 

Jag ska absolut inte klaga på sista veckan. Den har varit fantastiskt, även om jag har varit lite under isen. Det började förra lördagen med finaste möhippan för finaste vänninan. En mulen dag som gav oss sol precis varje gång vi behövde den. Många nya roliga bekantskaper och framför allt en glad och lycklig blivande brud.

På Lillördagen blev det lite mat bästa Malin från Ladda Om. Om du är intresserad av hård träning som Army träning och mental träning, då ska du absolut kolla in hennes sida. Fredagskvällen fick jag underbar kvalitetstid med mamsen, och lite vin så klart. Lördagen var det lunch hos älskade syster med familj och kusiner från Trelleborg. Kvällen avslutades hos en annan fin kusin. Vi skulle träffas, dricka lite vin och så skulle hon bjuda på LITE tilltugg. JO TACK.

Idag söndag har det ju varit den årliga Loppisen i Huaröd. Och även om kroppen sa nej, så måste det bli en obligatorisk runda dit. Om inte annat så för att dricka kaffe med bästa svägerskan och fina familjen. Men nu minsann blir det soffläge resten av kvällen. Hoppas på en lite piggare kommande vecka, för nästa helg är det Stockholm och många nya och gamla möten.

Ha en riktigt fin söndagskväll!

 

201509 Instagram 0

 

Translation;
It has been a good week with a lot of good meetings. Wishing you all a good Sunday.

 

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *