201509 Instagram 3

 

Veckorna går fort. Framför allt när man har mycket roligt som händer och mycket att se fram emot. Förra helgen jag på Travel Massive Stockholm. Och när jag ändå var i Stockholm blev det en liten weekend med en nära vän som var uppe och jobbade samtidigt. Inlägg om det kommer.

Veckan som gått har jag varit gräsänka. Mannen har varit på jobb i England och direkt efter det åkte han till Barcelona för att titta på handboll. För er som inte är Kristianstadsbor, handbollen här har blivit lika stor som större än ligafotbollen.

Nästa vecka åker jag till Tjeckien på pressresa. Ett land jag aldrig besökt. Ser så fram emot att upptäcka både Prag och Moravia. Två veckor efter det är det dags för vinresa med mamsen, några vänner och deras mammor. Och däremellan ska vi på bröllop.

I inläggen närmaste veckorna kommer det handla om Japan så klart. Jag har några stopp kvar innan det är dags att berätta om Tokyo. Det blir lite Stockholm, lite om en resekonferens jag var på i Malmö i veckan och självklart vackert och galet från vår värld. Glöm inte heller tävla om den fina väggkartan, denna veckan ut.

Jag klaga på hösten kan jag inte göra. Men emellanåt gör sig tröttheten hörd. Man vill mer än vad kroppen orkar med. Och ja,  jag har varit lite förvirrade emellanåt och lyckats dubbelboka mig några gånger. Men jag kör på och tar en dag i taget.

Önskar en jättefin höst och helg!

 

201509 Instagram 4

 

Translation;
A lot happening this fall. It is a little stressful at moments, but I am happy to have all these possibilities.

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Det låter i alla fall som om du inte behöver lida av att vara sysslolös!

    1. Haha… Inte mycket Marina… Men jag tillhör nog
      gruppen som hellre är trötta än inte har något att
      göra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *