201601 Instaweek 1

 

Hemma igen
Då var vi hemma igen från vår resa till Kuba, och oj vad tiden har gått fort. Kuba har verkligen varit spännande att upptäcka. Och självklart tyckte jag inte att tiden räckte till. Gör den det på någon resa? Självklart kommer det lite Kubainlägg de kommande veckorna.

Nyår
Vår nyårskväll spenderas i Varadero på hotellet. Det var levande musik, mycket dans och många cubalibres. Jag hann aldrig önska er ett Gott Nytt År. Men jag hoppas ni alla fått en riktigt fin start på året och jag önskar er ett fantastiskt resår med upptäckter både nära och långt borta.

Townske Official Appen
Nu finns Discovering The Planet i en app också. I Townske Appen hittar du annorlunda reseguider till platser överallt i världen. Än så länge finns bara appen till Iphone och går att ladda ner här.

Gästblogga
Vet du var man dricker bästa kaffet i Paris? Var man upplever den bästa stranden? Var barnen har den roligaste semestern? Nu kan du dela med dig av dina resetips och reseupplevelser genom ett gästblogginlägg. Skriv då ihop ett inlägg med bilder och maila till daniela@discoveringtheplanet.com. Självklart bör du ha rättigheterna till bilderna och de bör vara minst 750px breda för att bli bra. Skriv gärna några rader om dig själv och om du har en blogg eller Instagram.

Hamburg
Imorgon åker jag till Hamburg. Jag besökte Tyskland för första gången på riktigt när jag besökte Timmendorfer Strand i höstas. Tidigare har Tyskland bara varit ett genomfartsland på väg mot varmare breddgrader i södra Europa. Så jag ser verkligen fram emot att uppleva staden. Resan är ett samarbete mellan Nordic Travel Bloggers och Hamburg Travel. Tillsammans med Linda från Mary af Rövarhamn, Sofia från Fantasiresor och Irina från Travel Love Magic ska jag upptäcka Hamburgs världsarv, shopping, kultur och sightseeing. Skulle du vilja följa vår resa live, kan du göra det genom att följa taggarna #UNESCOHamburg #ExploreHamburg #hamburgwinterseason, #culturehamburg och #winterhamburg i social media.

Ha en riktigt fin vecka.
Daniela

 

201601 Instaweek 2

 

Translation;
Follow my journey to Hamburg this weekend. See the tags to follow above. 

 

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

  1. Ha det fantastiskt i Hamburg. Kör ni instagram under veckan?

    1. Tack snälla. Varje dag :)

  2. Var så kul att hänga lite i fina Hamburg! Hoppas på fler resor ihop!

    1. Det samma. Ser också fram emot fler resor ihop :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *