201602 Instagram 1

 

Året har verkligen börjat i snabbare takt än vad jag är van vid. Januari omfattade både resa till Kuba och Hamburg. Februari började med att bloggen av Expressen utsågs till en av Sveriges tolv bästa bloggar och av Travelmarket till en av Sveriges tio bästa. Och jag har dessutom redan två resor att se fram emot i vår.

Jag skrev ju för någon vecka sedan att jag öppnar upp bloggen för gästbloggare. Jag kommer varje fredag här i vår gästas av en annan resebloggare, någon som är på resande fot eller någon som flyttat från Sverige och aldrig flyttat hem igen. Vi kör igång redan imorgon. Varje fredag i Februari kommer Malin från Ladda Om gästa oss. Hon är något av en digital nomad och befinner sig just nu i Thailand.

Som ni förstår är det svåraste just nu att hinna med att skriva inlägg. Listan på vad jag vill skriva om blir bara längre och längre, men mer tid får jag ju inte. Det känns också som att det var länge sedan vi körde lite omvärldsanalys. Så måndagar kommer bli en dag när jag skriver något om “Vår Värld”. Vad skulle ni vilja se mer av på bloggen? Något ni skulle vilja ha mindre av? Eller kanske bra så :)…

Skulle du också vilja Gästblogga här i vår är det bara att skriva ett inlägg och maila till mig.

Tack alla som besöker bloggen då och då och gör det lite extra roligt att skriva.

Önskar er en fin fortsatt vecka och en fin helg!

 

201602 Instagram 2

 

Translation;
I´ve had a great start to the year. Some travelling, some awards and some journeys to look forward to. 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *