Om en och en halv vecka är det påsk. Det känns som att tiden bara flyger iväg. Aldrig har jag väl känt att en vinter gått så fort. De senaste veckorna har det hunnits med både loppis, publicering i lokaltidningen, familjetid, promenader i fint väder, god mat på golfkrog, nypremiär på Charlis Brygghus och pepparkakor. Det har dessutom varit lite tekiskt strul på sidan viket har varit lite frustrerande. Det är fortfarande inte helt utrett, så ha tålamod med mig, sidan, och dåliga uppdateringar även den kommande veckan. 

Jag måste också göra ett litet erkännande. Jag tror att jag börjar bli “shoppingberoende” av Groupon och Letsdeal. Det är så lätt att bara trycka på knappen köp och så är det klart. Man sparar pengar, slipper gå i affärer och hittar många bra erbjudanden på sådant man inte visste man behövde. Som till exempel en ny skohylla till alla skorna som man inte visste att man var tvungen att köpa. 

Jag vill också påminna om att idag är sista dagen att skicka iväg ett mail om man vill vara med i utlottningen av Londonboken. Jag drar vinnaren imorgon kväll. 

Foto: © Discovering The Planet
   

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *