Instagram

 

Jag har den senaste månaden känt mig lite extra trött och något stressad. Inte på ett dåligt sätt, men kanske lite för många projekt som det ska tas beslut kring och som måste slutföras. De flesta så klart roliga, men ibland måste man känna sin begränsning och inse att man inte kan vara med på allt och alltid. Oavsett HUR kul det är.

Samtidigt så är jag så överväldigad av den otroligt stora uppbackning jag har fått i Apollos tävling. Och så tacksam. Oavsett hur det går och om jag blir en av de fem som går vidare [sista dagen för röstningen är den femtonde maj], så känner jag redan att jag har vunnit mer än jag någonsin förväntade mig. Att blogga är ju en hobby som vilken som helst. Men att kunna dela med sig och se att andra också uppskattar det man gör är självklart något som gör en extra glad. Att så många följer med både på bloggen och Instagram har så klart blivit en inspiration för mig att leverera ännu bättre texter och bilder. Så igen. STORT STORT tack alla ni som har lagt er röst på mig.

Om en vecka är det dags för Barcelona. En weekend med mor och syster. Vår tredje nu, och då får man väl lov att kalla det för en årlig tradition? Vår första resa var till Paris och den andra till Kappadokien i Turkiet. Det ska bli riktigt kul. Denna gången tar jag backsätet lite och syster får vara reseledare.

 

Årets Reseinspiratör

 

Translation;
I am so grateful for all the support I´ve gotten around the nomination for most inspiring travelblogger on Apollo. From the bottom of my hart, THANK YOU. 

 

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *