Instagram Höst

 

Det har varit en hel del höst på Instagram senaste månaden. Och det kan bero på alla de fantastiska färger som dykt upp och som gör oss lite gladare, trots kylan vissa dagar. Och alla som bor i Skåne vet att kylan här nere inte är lika magiskt underbar som i norra delarna av landet.

Jag är också glad att kunna berätta att ja nu är en av medlemmarna i det Nordiska Bloggkollektivet för resebloggare, Nordic Nomads. Jag känner mig stolt och tacksam över att få vara med och representera Sverige tillsammans med bloggkollegorna; Fantasiresor, Turisterna, Freedomtravel, Resfredag och Oh Darling.

Jag är också medlem i det andra Nordiska Bloggkollektivet Nordic Travel Bloggers. Här är vi nio svenska resebloggare som representerar. Dessutom är jag ju medlem i Svenska Resebloggar. Här finns många av de svenska resebloggarna samlade under ett tak. Om du är intresserad av resor och resande, hittar du här massor med inspiration och många nya bloggar att lägga till din lista.

Jag har här i höst försökt ta det lite lugnare med blogg och pressresor. Känt mig ovanligt trött och måste tänka på hälsan lite [kanske mer om det en annan gång]. Det blev Tjeckien denna hösten, och nästa inbokade bloggresa är Hamburg, Tyskland i slutet på Januari.

Så för er som inte hunnit bli inbitna Instagrammare kommer här ett litet höst potpurri av höstbilder. Och vill ni följa mig på Instagram gör ni det på @discoveringtheplanet.

 

Daniela Nastska Olsson - Höst

Daniela Nastska Olsson - Höst-2

Daniela Nastska Olsson - Höst-3

 

Translation;
Today I became a member of the Nordic Travel Collective Nordic Nomads. So I am celebrating with some fall pictures from my Instagram account.

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

4 Comments

 1. Jag såg det, vad KUL att du också är med! Trist att höra att du inte mår 100 – hälsan går alltid i första hand (bloggresor lär det komma många framöver ändå.) Kram

  1. Daniela says:

   Tack Annika. Jättekul att få vara med. Ser verkligen
   fram emot nästa år :) … Kramiz

 2. Härliga bilder, gillar speciellt de två sista! :)

  1. Daniela says:

   Åh tack Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *