201510 Instagram 1

 

Det har varit lite lugnt på bloggen senaste veckan. Jag har haft mycket att göra, varit lite extra trött [jag skyller mycket på kylan] och på resande fot. Jag har aldrig varit i Tjeckien, inte ens i Prag. Att få spendera fyra dagar där mitt i mörka hösten var extra trevligt. Att dessutom få uppleva delar av landet som kanske är mindre kända gör mig lite extra glad.

Trädgårdar som påminner om Versaille, slott som öppnas för vår skull, soppa i bröd, byggnader i Zlin som minner om en svunnen tid, kalla dagar och varmt vin. En liten sammanfattning och en liten glimt av vad resan till Tjeckien bjudit på. Snart kommer både mer text och mer bilder. Men fram till dess hittar du mer på Instagram.

 

Translation;
This weekend I have been exploring the Czech Republic. Exciting to have the opportunatiy to see a different part of the country, Moravia.

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. När det gäller Tjeckien har jag “bara” varit i Prag, men det är verkligen en stad man kan bli förälskad i!

    1. Daniela says:

      Håller med. Jag kommer helt klart åka tillbaka snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *