Helgen som kommer blir det inget bloggande. Istället ska Paris upptäckas och upplevas. I vanlig ordning kommer ni däremot kunna följa bildflöden på Facebook eller på Instagram

Tänkte även passa på att tipsa om lite bild och resetävlingar som pågår just nu;

Tävla med Hela Sverige Bakar, Fånga din #baklycka på bild!
Vad är baklycka för dig? Hela Sverige bakar och Kungsörnen ger dig chansen att vinna fina priser – varje vecka. Fånga DIN #baklycka på bild och var med och tävla nu! Reglerna för tävlingen är enkla.
1. Fota en bild som fångar vad baklycka är för dig.
2. Ladda upp bilden på Instagram och märk din bild med #baklycka eller Hela Sverige Bakars Facebooksida. Märk din bild med #baklycka.

Välkommen till Metro Photo Challenge 2013!
Metro Photo Challenge anordnades i Sverige första gången för nio år sedan. Några år senare, 2007,genomfördes tävlingen globalt för första gången och har förenat människor från hela världen genom fotografits universella språk. Vi ser fram emot att få låta er komma i gång och börja fota för årets tema som är de sex sinnena. Hur fångar man intryck som till exempel smak, lukt och känsel? Bland årets kategorier är först de fem ”vanliga” sinnena: smak, känsel, lukt, hörsel och syn och sedan det sjätte sinnet. I de första fem sinnena/kategorierna är det inte tillåtet med någon avancerad bildredigering eller retuschering. För det sjätte sinnet är det bara fantasin som sätter gränserna. I denna kategori är det också tillåtet att använda Instagram. 

Vinn en Tysklandsweekend för två på Escape360!
Vinn en weekendresa till Berlin. Eller Hamburg. Eller München! Det gör du på Escape360. Nu har du chansen att vinna en weekendresa till våra uppdragsstäder i Tyskland. Allt du behöver göra är att rösta på ditt favoritbloggteam. Gillade du Team München och deras öltema? Eller var Team Berlin bäst på att skildra metropolens nattliv? Eller var kanske Team Hamburgs musik- och kulturspaningar mest underhållande?

Foto: © Discovering The Planet på Instagram 
   

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *