Ladda inför nästa år…

 
Då var tävlingssäsongen över för detta året. Har man följt tävlingarna och börjar bli sugen på att tävla nästa år, då är det bara till börja ladda på en gång. Själv är jag helt nöjd med att stå vid sidan om och bara titta och heja. Jag har tyvärr varken viljan eller självdisciplinen som behövs, men jag skyller mest på att jag inte har rätt anlag eller gener för att tävla. Jag kommer definitivt hålla utkick efter gänget nedan även nästa år.

Eva-Linn Röjerstrand, Body Fitness, -163 cm. Gick till omgång två, och blev tolva. Tävlade för Team Reform, Västerås.

Said Alghifary, Lucia Bodybuilding, -80 kg. Gick till final, och blev femma. Tävlade för Proteinfabriken, Sverige Norrköping.

 

Ida Andersson, Body Fitness, -168 cm. Gick till omgång två och blev nia. Tävlade för Delta Gym, Stockholm.

Prisutdelning och vinnare på Luciapokalen 2009.´

  

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg

Inga kommentarer

Lämna en kommentar