Sista tåget från Kristianstad till Köpenhamn går 00:06. Flyget går 06:50. Det är nästan nio timmars flygtid till Kap Verde.Vi har en lång dag framför oss helt enkelt. Så när vi lyfter från Kanarieöarna, efter en mellanlandning, är vi helt slut. Framför allt jag och jag slocknar. Någonstans mitt i sömnen hör jag; Finns det någon Daniela & Göran här? Jag rycker till och är helt yrvaken, men hinner tänka “Vad har vi nu gjort” och ” Vi har inte beställt något”. Det visade sig att jag inte behövde oroa mig. Bästa kusinen [som är pilot] har bett bett bästa väninnan [samma yrke] som sitter i cockpit på just denna flygningen att överlämna en liten överraskning. Lite gott att dricka och lite gott att äta. Den långa dagen är räddad. Tack Bille!!!

 

 

Foto: © Discovering The Planet

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *