Om några dagar går vi in i ett nytt år. Ett nytt år att fylla med minnen och roliga dagar. Och det finns hur mycket kul som helst att fylla lediga dagar med. En del kan kosta, men det finns mycket kul som inte behöver kosta något alls eller väldigt lite. För min del är i prinicp alla nästa års resor planerade och bokade. Vilket aldrig tidigare har hänt. Men självklart ska helgerna och kvällarna där emellan fyllas med mys, besök på nya och gamla fik, pyssel, bloggande och umgänge med vänner och familj. Allt blir så bra som man gör det.

Idag bär det av till Dominkanska Republiken i Karibien för den första resan. Det är dags för den årliga vinterresan med sol, värme och vila. Senare i vår bär det av till Kappadokien i Turkiet med mams och förhoppningsvis syster. I sommar ska mannen och jag till västa Kanada för en liten bilsemester och valsafari. Och till sist, nästa vinter, blir det Malaysia och Indonesien. Ja, vilket år man har att se fram emot.

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt och många dagar fyllda av glädje och god hälsa nästa år.  Och inläggen de nästkommande två veckorna kommer så klart vara från Dominikanska Republiken. Så kika in här då och då, eller följ med på Instagram.

Jag hoppas också på lite stöd från er som kanske gillar att gå in här lite då och då. Just nu pågår Skyscaners “Bloscar”. Så gå gärna in och stöd min blogg genom att rösta på den HÄR.

 

Nedan: Årets choklad inhandlades från Kutterkonfekt. Och hur glad blir man när man dessutom får ett litet personligt kort…


Foto: © Discovering The Planet

   

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *