Om Makedonien i tidningen Vagabond

© Discovering The Planet

 

Jag har två favoritresetidningar. Vagabond och tidningen Res. Och när jag såg att de hade Makedonien på omslaget i senaste Vagabond blev jag så klart lite extra glad. Makedonien är ju mitt andra hemland. Jag älskar tidningen, men jag måste säga att jag blev ganska besviken på själva artikeln. Måste vara en av de sämsta jag läst i tidningen. Hela artikeln var uppbyggd med korta påståenden och jag fick inget intyck som helst av landet. Men självklart kommer jag fortsätta läsa Vagabond…

 

© Discovering The Planet
© Discovering The Planet

 

Translation;
About Macedonia in the latest Vagabond Magazine.

Foto: © Discovering The Planet

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg

1 kommentar

  • Profilbild
    sydney removals 2015, juni 17 at

    Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.|

    Svara

Lämna en kommentar