Då var det dags för en ny vecka. Skåne är för tillfället lite grått och regnigt. Men jag har ju fått sol hela helgen och har laddat lite extra energi. Jag hade inga förväntningar inför Barcelonaresan, och blev så positivt överraskad. Helt klart går Barcelona upp på topp tio listan. Trots att vi bara var där tre dagar, blev det otroligt mycket bilder tagna och väldigt många intryck. Så fort jag gått igenom skörden kommer jag dela med mig av mina favoriter. Kommer dock under veckan fortsätta lägga upp bilder från Barcelona på Instagram.

Jag vill också igen tacka alla som supportade mig i Apollos utnämning av reseinspiratörer. Riktigt tacksam. Denna gången vann jag inte, men många andra intressanta bloggare och instagrammare gjorde. Vill ni se vilka och få lite inspiration, gå till Apollo.

Här på bloggen kommer denna veckan bland annat andra och tredje delen av mina favoritbilder från Filippinerna.

Önskar er alla en fin vecka.

 

201505 Instagram 2

 

Translation;
Barcelona was amazing. I will be posting about the trip as soon as I´ve gone throw all the pictures from there.

 

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *