201507 Instagram 1

 

Även om det inte varit många soldagar än denna sommaren, så har vi fått många sommardagar med familj, kollegor och fina vänner. Vi har hunnit upptäcka små pärlor här hemma i vårt fina land som Göteborgs Skärgård, Hörvik och Krokås i Blekinge [inlägg kommer] och god pizza i Kristianstad. Minnet från Korsika är fortfarande fräscht och levande. OCH, jag har också fått äran att få bli en del av teamet i nylanserade Nordic Travel Bloggers.  Jo, jag är tacksam.

Vi håller också på att förbereda oss för vår Japanresa om en vecka. Ni som följer bloggen vet att när vi åkte till Mauritius hade jag egentligen planerat en resa till Kanada. Och när jag hade planerat färdigt upptäckte jag att det inte var mer än tjugo grader på sommaren. Inte tillräckligt varmt för mig. Så planerna ändrades ganska snabbt. Lite likadant har det blivit med Japan. Mina plan var att vi skulle åka till Kina. Så jag började min planering och såg fram emot en spännande resa, men under planeringen insåg jag att våra semesterdagar inte skulle räcka till för Kina denna gången. Så, i vanlig ordning, valde jag något annat ganska snabbt. Japan. Eftersom Japan inte var med på min bucketlist har jag inga stora kunskaper om Japan och inga förväntningar. Men det är väl då det brukar bli bäst?

Om du håller på att förbereda din resa som vi hittar du många bra tips under kategorin “Inför resan“. Här finns tips om pass, visum, valuta, hyra bil, vaccinationer och mycket mer.

Ha en riktigt fin vecka!

 

201507 Instagram 2

 

Translation;
We are having a rainy summer so far here in the south of Sweden, but we are having a lot of wonderful summerdays anyway. Meeting friends, collegues and family.

 

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.