201508 Instagram 3

 

På bloggen de kommande veckorna blir det lite Japan till, men också inlägg om chili, gråta på hotell och gängbråk. Håll också utkik efter en tävling här på bloggen de närmaste veckorna. Den vill du inte missa.

Jag har också denna veckan blivit utsedd till veckans blogg i gruppen Rese och utlandsbloggar på Facebook. Det är Maria på bloggen Marvelicious som utnämnt just min blogg.  Det är en öppen grupp för alla som gillar resor.

Jag har uppdaterat bloggen lite och nu kan du prenumerera på inlägg. Fyll i din email så får du en notifiering varje gång det ligger ett nytt inlägg på bloggen. Det gör du under Subscribe här till vänster. Jag finns nu också på Bloglovin för er som samlar era inlägg där.

Vi letar fortfarande efter vår fina katt Lennox. Han har varit försvunnen sedan mitten på Juli. Det har dykt upp en annan vit liten fin kisse som är vilse och som ser ur som vår, men är tyvärr en hona. Så om du bor i Kristianstad får du gärna hålla utkik efter en vit liten hankatt.

Ha en fin vecka!

 

Lennox

 

 

Translation;
Now you can subscribe to posts on the blog. Just sign in on the left.

 

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *