201603-Instagram-1

 

Så gick det i Travelmarkets bloggtävling
Då var vinnarna i Travelmarkets bloggtävling utsedda. Och det blev inte jag denna gången,  men några andra riktigt duktiga bloggare hamnade i topp. På första plats kom en personlig favorit, Fantasiresor som drivs av supertrevliga och duktiga Sofia. På andra plats hamnade en annan riktigt duktig tjej, Annika och hennes blogg Resfredag. Tredje platsen knep Lisa som driver bloggen Livet från den Ljusa sidan. En bloggare som jag än har att träffa. Vinnare av läsaromröstningen “Skandinaviens bästa reseblogg” blev båtbloggen Mary af Rövarhamn skriven av fantastiska Linda. Välförtjänt och roligt.

I Vår
Några småresor är inbokade i vår. Det blir utöver weekend i Göteborg och Stockholm, också weekend i Palma Stad på Mallorca och en weekend i Budapest.

På bloggen
Ni har kanske inte tänkt på det, men jag har börjat strukturera upp mitt bloggande. Lite för att det i perioder händer så mycket att jag behöver lite struktur. Så genom att ha en plan för veckans inlägg med teman blev det lite lättare. Självklart hade det varit kul om jag hade orkat blogga varje dag, men just nu får det bli fyra dagar i veckan. Planen i vår ser ut så här;
Måndagar: Omvärldsanalys och inlägg om vår värld.
Onsdagar: Återblick på gamla resor och nya resereportage.
Fredagar: Vi besöks av gästbloggare hela våren.
Söndagar: Resereportage eller Instaweekinlägg där jag sammanfattar vad som händer just nu, som dagens inlägg.
Är där något ni kanske vill läsa mer om eller ha fler inlägg om? Vilka dagar läser du kanske inte bloggar alls?

Följa Discovering The Planet
Vill du veta när det kommer nya inlägg på bloggen? Då kan du få notifieringar på lite olika sätt. Du kan följa bloggen via RSS, följa sidan på Facebook eller på Bloglovin. Men du kan också skriva in din mailadress här till vänster, så får du ett mail varje gång ett nytt inlägg har publicerats.

Om att tänka positivt
När jag blev sjuk för många år sedan, Kroniskt Trötthetssyndrom, blev det extra viktigt att fokusera på det fina i vår värld och försöka hitta något positivt i små vardagsstunder. Det är väl inte förrän man blir avskuren från världen, som man börjar värdera de mindre sakerna. Jag tror verkligen på att man kan förändra i alla fall sin egen värld genom att inte fokusera för mycket på negativa situationer. Vilket inte inte alltid är lätt. Detta kanske också ofta speglas i mina inlägg. Jag har väldigt lätt för att se fina saker på ställen där andra kanske bara ser förfall och fattigdom. Men ibland måste man se bortanför det och se något fint i allt. Kanske uppskatta att man faktiskt kan gå till kvarterskaféet och ta en kaffe med vännerna. Eller att man är frisk nog att ta en fin promenad. Ofta tar man mycket för givet, och jag inser sedan jag blev sjuk hur viktigt det är med också de små sakerna i livet. Vad uppskattar ni mest i er vardag?

Önskar er alla en fin vår med många glada dagar och många positiva tankar. / Daniela

 

201603 Instagram 2

 

Translation;
There are some weekend trips planed this spring to Stockholm, Ghotenburg, Palma de Mallorca and Budapest. I have also started blogging on specifik days. 

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

 1. Smart att strukturera bloggandet sådär. Kikade förresten igenom mina bilder från Danmark igår kväll, vad glad jag är att vi kunde åka dit tillsammans! Det var verkligen lyckat. Ha en fin vecka!

  1. Har ju sett att många andra bloggare har temadagar. Tänkte att det kanske kunde
   förenkla för mig med, och det har det faktiskt gjort. Lättare att fokusera på
   var man ska börja :).

   Jag är med jätteglad att vi fick göra den resan ihop och ser fram emot fler
   gemensamma resor.

   Ha det så fint i värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *