201604 Instagram 1

 

Senaste månaderna har gått fort. Kanske lite fortare än vad som är bra för hälsan. Sedan vi kom hem från vår långsemester till Kuba i Januari har det hunnits med både det ena och det andra. Och det är nog så, att jag just nu känner mig lite tröttare än vanligt. Men jag är ändå väldigt tacksam. För jag har haft några fantastiskt roliga månader.

I slutet på Januari var jag i Hamburg och lärde känna nya resebloggare. Den resan följdes upp med en massa kalas i februari. Mars inledes med ett besök på Den Blå Planet i Köpenhamn med fina väninnan. Sedan var det dags för en snabbvisit i Stockholm med både ett besök på Travellinks nya kampanj “Follow Your heart” och en fotopromenad och en fika med några av resebloggarna i storstaden. Sedan var det dag för trettioårsfest i Astrid Lindgrens tecken följt av en tjejhelg i Göteborg. Och i skrivande stund sitter jag i Stockholm och förbereder mig för en tidig avfärd till Ukraina med SOS Barnbyar och Svenska Lantchips. Och jag hoppas att ni följer vår resa de närmaste dagarna. Jag kommer så klart försöka uppdatera er här och på Instagram varje dag, om det är tekniskt möjligt.

Här på bloggen fortsätter som jag alltid ha gjort att skriva om både egna resor och om intressanta händelser och ställen runt om i världen. En del har jag besökt, andra inte. Våra egna reseupplevelser hittar ni under Världsdelarna och Teman. Varje fredag under resten av våren fortsätter vi också med gästande bloggare. Är så glad att så många velat vara med och dela med sig av sina bloggar och sina reseupplevelser.

Ha en fortsatt fin måndagskväll. // Daniela

 

201604 Instagram 2

 

Translation;
A lot has happened these last months. I have been keeping busy almost every weekend. Tomorrow I am of to the Ukraine. Just keep following me on social media to keep up. 

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. kul att jag är med på en bild! Då känner man sig stolt. Katarina på Insta ;)

    1. Så kan det bli när man är söt från alla håll . Tack vare lite KW-inpiration,
      övas det här på framför kamerantid i massor… eller i alla fall lite mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *