201605 Instagram 1

 

“On Instagram” har ju blivit kategorin där jag sammanfattar lite vad som hänt senaste veckan eller senaste månaden. Och nu har det gått en månad sedan sist. Redan i förra inlägget sa jag att våren har gått fort, och det har den verkligen. Då förberedde jag mig inför resan till Ukraina och nu har jag varit där. Jag har delat några inlägg med er om min upplevelse, och några till kommer inom kort.

Helgen efter Ukraina var det dags för Roadtrip i hemtrakterna. Först en dag nordöst om Kristianstad och sedan en dag söderut mot Degeberga och Hörby. Och helgen som gick började med Travellinks Bloggevent i Stockholm och följdes upp av ett möte med en Lena som vi träffade på Kuba. På lördagen fortsatte vi med en roadtrip söder om Stockholm,  i Östergötland och Småland. Och inlägg om allt det där kommer så fort jag bara hinner.

I mitten på Maj åker jag på en lite längre resa. Igen. Jag åker på pressresa till Thailand och Kambodja. Thailand var mannens och min första långresa för sexton år sedan och jag har inte varit där sedan dess. Jätteglad över att få resa till båda länderna, men Kambodja har jag inte varit i och det känns sååå spännande.

Men innan den resan är det dags för en lite kortare resa. Imorgon åker jag till Palma de Mallorca med syster, kusin och fyra väninnor till. Vi träffades i Göteborg för att göra en lite reseplanering och jag tror de flesta av oss är sååå nöjda med den. Vi ska hinna med allt från vinprovning, sightseeing, strand, god mat och shopping.

Jag kommer inte blogga från Spanien. När man är iväg på en kortare weekend finns det inte mycket tid för att sitta vid datorn. Men misströsta inte. Här på bloggen kommer det finnas nya inlägg att läsa om bland annat Göteborg och Rio. Men vill ni följa oss live på Palma, kommer jag uppdatera både Instagram och FB hela helgen.

Önskar er en fantastisk vecka.
Daniela

 

201605 Instagram 2

 

Translation;
This spring has been eventful. I came home from Cuba in the middle of January, and since then I have been to Hamnburg, Stockholm, Copenhagen, Kiev, Gothenburg and tomorrow I am leaving for Spain and Palma de Mallorca. 

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

  1. Snart bär det av – på långresa! Thailand blir också för mig ett (kärt?) återseende sedan jag var där för 20 år sedan exakt. Kambodja däremot, en uppstickare som jag länge har drömt om… Vi ses i Asien ;-)

    1. Ska bli så spännande. Också att få se en annan sida av Thailand.
      Vi ses om några dagar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *