Instagram

 

Just nu är jag och Sanna Rosell på väg till Thailand och Kambodja. Vi börjar vår resa i Bangkok och fortsätter sedan söderut genom östra Thailand och in i Kambodja. Denna våren har resväskan inte direkt fått vila och jag har än att landa i alla upplevelser och ställen jag har fått uppleva. Så Juni kanske blir månaden när jag stannar hemma och berättar om min små resor här hemma, en ny resebok som heter Gränslöst, Palma de Mallorca, lite bildinlägg till från Ukraina och skriver lite om den kommande resan.

Samtidigt som jag och Sanna gör Asien är också några andra bloggande kollegor på resande fot. I veckan åker Resfredag, Äntligen Vilse, Fantasiresor och Towis till Polen och Warsawa. Dem kan ni följa under taggarna #lifestylepolen och #DiscoverWarsaw‬. Mat och Resebloggen är i Paris, Oh Darling är i Usa och gör en roadtrip och Freedomtravel åker till  Zagreb och Istrien i en liten city-camper.

Mig och Sanna kan ni följa på våra Instagram-konton, men ni kan också följa vår resa genom taggarna #amazingthailand, #amazingthainess och #gothailandgoasean.

Önskar en fantastisk helg!
// Daniela

 

 

Translation;
At this moment I am on my way to Thailand and Cambodia. 

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

6 Comments

  1. Trevlig resa önskar vi! Och vi ska förresten också ut och resa ;) På måndag morgon flyger vi till Zagreb och sedan ska vi resa runt Istrien i en liten city-camper :)

    1. Åh vad kul. Och tack. Uppdaterar inlägget så klart så fort jag har möjlighet. Ni får också ha en riktigt fin resa.

  2. Nej varken du eller din kamera får sannerligen vila! Posta första bilde fråninsdag i gruppen med hashtaggen så jag vet när ni är igång så blir det in att kolla :) ha det gött!

    1. Haha, underbara du. Postar i gruppen så klart :)

  3. Ha en härlig resa! Ska bli kul att följa med er så här på håll :)

    1. Tack Eva. Vi har nu landat och första långa dagen har nått sitt slut :). Tack för att du följer oss på vårt äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.