On Instagram…

Instagram

 

Just nu är jag och Sanna Rosell på väg till Thailand och Kambodja. Vi börjar vår resa i Bangkok och fortsätter sedan söderut genom östra Thailand och in i Kambodja. Denna våren har resväskan inte direkt fått vila och jag har än att landa i alla upplevelser och ställen jag har fått uppleva. Så Juni kanske blir månaden när jag stannar hemma och berättar om min små resor här hemma, en ny resebok som heter Gränslöst, Palma de Mallorca, lite bildinlägg till från Ukraina och skriver lite om den kommande resan.

Samtidigt som jag och Sanna gör Asien är också några andra bloggande kollegor på resande fot. I veckan åker Resfredag, Äntligen Vilse, Fantasiresor och Towis till Polen och Warsawa. Dem kan ni följa under taggarna #lifestylepolen och #DiscoverWarsaw‬. Mat och Resebloggen är i Paris, Oh Darling är i Usa och gör en roadtrip och Freedomtravel åker till  Zagreb och Istrien i en liten city-camper.

Mig och Sanna kan ni följa på våra Instagram-konton, men ni kan också följa vår resa genom taggarna #amazingthailand, #amazingthainess och #gothailandgoasean.

Önskar en fantastisk helg!
// Daniela

 

 

Translation;
At this moment I am on my way to Thailand and Cambodia. 

 

Foto: Discovering The Planet on Instagram

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

6 Kommentarer

 • Profilbild
  FREEDOMtravel 2016, maj 14 at

  Trevlig resa önskar vi! Och vi ska förresten också ut och resa ;) På måndag morgon flyger vi till Zagreb och sedan ska vi resa runt Istrien i en liten city-camper :)

  Svara
  • Discovering The Planet
   Discovering The Planet 2016, maj 14 at

   Åh vad kul. Och tack. Uppdaterar inlägget så klart så fort jag har möjlighet. Ni får också ha en riktigt fin resa.

   Svara
 • Profilbild
  Katarina 2016, maj 14 at

  Nej varken du eller din kamera får sannerligen vila! Posta första bilde fråninsdag i gruppen med hashtaggen så jag vet när ni är igång så blir det in att kolla :) ha det gött!

  Svara
 • Profilbild
  Eva – People in the Street 2016, maj 14 at

  Ha en härlig resa! Ska bli kul att följa med er så här på håll :)

  Svara
  • Discovering The Planet
   Discovering The Planet 2016, maj 15 at

   Tack Eva. Vi har nu landat och första långa dagen har nått sitt slut :). Tack för att du följer oss på vårt äventyr.

   Svara

Lämna en kommentar