Det är inte förrän jag lagt ut sista inlägget från en resa, som den är över på riktigt. Och denna resan har gett oss många nya intryck, nya upplevelser och goda dagar. Jag vill ju alltid skriva ett resereportage från mina resor, men det tar ju alltid lite tid. Så det kan någon gång framöver komma ett sådant. Fram till dess går vi tillbaka till lite kortare inlägg om allt kul som har hänt och händer i vår värld. Det kommer också ett intressant inlägg om London imorgon som är ett gästinlägg.

Nästa resa är till Italien i mitten på September. Jag har haft turen att bli inbjuden till något som heter This is your time – Travel Blog Tour. Jag får chansen att vara med och upptäcka Umbrien i Italien. Italien är ganska outforskat för mig, bortsett från Venedig, så det ska helt klart bli spännande.

Utöver det hoppas jag verkligen inte att hösten är här riktigt ännu. Även om det är ganska mysigt med tända ljus och storm ute, hoppas jag på lite septembervärme innan vi ställer in oss på att frysa i några månader.

Foto: Discovering The Planet on Instagram

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.