201507 Instagram 3

 

De senaste dagarna har vi varit på upptäcktsresa på Okinawa. Vi har hunnit med en hel del och inte hunnit med ännu mer. Jag har hunnit med några inlägg, men har så klart fler inlägg kvar att skriva om ön. Men efter några timmar i värmen med hög luftfuktighet och många nya intryck, har jag på kvällarna varit för trött för att göra några nya inlägg och sängen har lockat mer än datorn. Och det finns risk att det kan blir så fler dagar.

Min bild av Japan just nu? Vissa saker är precis som jag trodde de skulle vara. Andra är inte ens i närheten av hur och vad jag trodde de skulle vara. Mycket kan bero på att till exempel egentligen inte visste så mycket om Okinawa, och att ön har en helt egen historia och har påverkats av både Kina och Usa. En annan kan vara att jag inte visste hur stort Japan är. 127 miljoner invånare kräver sina städer. STORA sådana.

Vi har i skrivande stund lämnat Okinawa och flugit till Osaka på Japanska fastlandet. Här har vi hyrt bil och ska ha den en vecka. Sedan ska vi avsluta med några dagar i Tokyo. Så vi får väl se hur det går med skrivandet och inläggen. Men som vanligt, det går alltid att följa oss på Instagram och på FB.

Ha det fint!

 

201507 Instagram 4

 

Translation;
We have left Okinawa and are currently in Osaka.

 

Foto: © Discovering The Planet on Instagram

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. Ett resemagasin för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor, personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Magazine Discovering The Planet. We travel high and low, near and far. Every adventure is a memory for life. It is one of the oldest travel sites in Sweden and awarded several times. Want to work with us? Send us a text @
daniela@discoveringtheplanet.com

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

2 Comments

 1. Vackra bilder! Ska bli spännande att se vad du hittar på i Tokyo :)

  1. Daniela says:

   Åh tack! Det enda vi har bokat än så länge, är faktiskt hämtat från
   dig och din blogg :)… Det blir Molekulär mat :)… Planen
   för Tokyo får sättas dagen innan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *