Man har ett bra liv och inte mycket att klaga på, men ibland så synkar inte allting riktigt som man vill. Idag är det dags att resa till Italien. Den första resan jag gör själv på väldigt många år. Jag har fått chansen att se Umbrien med andra inbjudna bloggare, fotografer och journalister och det ska bli riktigt spännande. Det som inte synkar, är att jag de senaste två veckorna har varit extremt trött, [kämpar med kroniskt trötthetssyndrom], och timingen att få en liten krasch kunde inte vara sämre. Framför allt med tanke på att man gärna vill vara pigg och på alertern när man träffar folk man aldrig träffat tidigare. Men jag gör som jag brukar, jag hoppas på att morgondagen är dagen när det vänder till det bättre igen. 

Så väskan är packad, flyget går om några timmar och om allt går som det ska, det vill säga bra uppkoppling, kommer vi höras från Italien de närmaste två veckorna. Och precis som vanligt kan ni följa resan både här, på facebook och på Instagram. Off I go…

Foto: Discovering The Planet på Instagram
 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *