Denna månaden har jag haft turen att få samarbeta med två företag. Det ena är bloggen och Shoppingsiten Cuponation. Tolv av Sveriges största resebloggar har fått vara med och bidra till en artikel om Sveriges guldkorn, och jag har fått vara med. Mina bidrag är Kiruna, Trosa och så klart Kristianstad. Är också lite extra glad över att mina bilder är med i inlägget. Artikeln hittar ni här

Den andra samarbetspartnern är Sir James. Därav annonsen överst på sidan. Jag hoppas att ni kikar in där. Det man framför allt hittar är accessoarer för män som bälten, solglasögon och klockor från välkända märken. Så när ni behöver en present, vet ni exakt var ni ska leta.

    

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *