Se helvetets portar öppna sig eller testa dina sexuella gränser. Skyscanner tipsar här om månadens måsten världen över i augusti.

Kulturfestivalen, Stockholm [14-19 augusti]
Kulturfestivalen är ett av årets största events i Stockholm. Teater, konserter, marknader och performace är bara några exempel på vad som händer när denna stora gratisfest intar huvudstadens centrala delar. Välj bland 8 stycken guidade turer, walks, och upplev Stockholms gömda skatter. För en 20:a per tur kan du gå med på ”skulpturvandringen” eller varför inte ”Strindbergsvandringen”. Utöver de guidade turerna är allt annat på festivalen gratis.

Internationella vänskapsdagen [7 augusti]
Passa på och ge din bästa vän den uppskattning han eller hon förtjänar! Den 7:e augusti är det dags för den Internationella Vänskapsdagen, en tradition som ursprungligen härstammar från USA men som nu firas på flera håll runt om i världen. Ge en kärleksfull present i form av en blomma, ett smycke  eller varför inte ge er ut på äventyr tillsammans. Kolla in billiga flygbiljetter på Skyscanner och unna er vänskap en extra kick i sommar!

International Boat Show, Sydney [2-6 augusti]
Kolla in vräkiga yachter, små jollar och allt där emellan på en av världens mest uppskattade båtmässor; Sydney International Boat Show. Evenemanget, som lockar drygt 75 000 besökare, anordnas i Sydneys Conventions & Exhibition Centre samt i Cockle Bay Marina in Darling Harbour. Tillbringa sedan med fördel resten av tiden slappandes på Sydneys mest berömda strand: Bondi beach.  Spökfesten, Kina [31 augusti]
Res till Kina i augusti och se helvetets portar öppna sig! Nja, riktigt så farligt blir det nog inte! Spökfesten är en kinesisk högtid som äger rum den femtonde natten i den sjunde månaden i den kinesiska månkalendern. I år infaller dagen den 31:e augusti. Under månaden har enligt traditionen himlens och helvetets portar öppnats och de avlidnas själar släppts fria och fått komma tillbaka till vår värld. Själarna är då hungriga och för att lugna ner dem och undvika olycka ställer man fram mat och bränner papperskorgar. Man anordnar även klassiska kinesiska framträdanden för att lugna de oroliga andarna.

Läderfrossa, Kanada [14 augusti]
Den 14 augusti i år kommer gatan med det i sammanhanget mycket opassande namnet ”Church Street” att uppleva en mindre chock. Då är det nämligen dags för gatufesten Church Street Fetish Fair. Eventet anordnas för att fira mångfalden och kreativiteten i vårt samhälle och samtidigt belysa vikten av sexuell fantasi, frihet och allas rätt till att uttrycka sig ”from leather to lace”.
 

 

I samarbete med: Skyscanner
Bilder: Skyscanner 
 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *