Upplev en mil av museer i New York eller dansa loss vid Lock Ness med förhoppning om att skåda det världsberömda sjöodjuret. Juni bjuder på en hel del aktiviteter och tillställningar världen över så se till att boka era billiga flygresor nu!

1. Eldigt i Rio de Janeiro
Under tre dagar i juni [13:e, 24:e och 29:e] lyser hundratals brasor och fyrverkerier upp Rio de Janeiro för att fira helgonen San Juan och San Antonio. Invånarna smyckar torg och allmänna platser så att dessa påminner om gamla bymarknader och hänger sig sedan åt dans, mat och dryck nätterna igenom. Har du krafter kvar efter allt festande kan du ta dig upp till Rios sevärdhet nummer ett: Jesusstatyn. Bara den vackra vägen som tar dig upp för berget Corcovado är värd besväret. Hitta billiga flyg till Rio de Janeiro.

2. Rocka med Nessie
Rocka loss i en bildskön miljö vid Loch Ness i Skottland i sommar! Oavsett om du ser sjömonstret Nessie eller inte så kan du njuta av skön musik, dricka billig öl och övernatta på områdets lyxcamping. ”En autentisk och bohemisk upplevelse”, lovar arrangörerna som erbjuder bekväma tält och stugor med upp till åtta sovplatser. Festivalen pågår under den 8:e till 10:e juni. Hitta billiga flyg till Edinburgh.

3. Leksaksparadis i Paris
Alla har vi varit barn och alla har vi lekt men några av oss har barnasinnet och fascinationen för leksaker kvar även som vuxna. En av världens mest uppskattade leksaksutställningar är Toymania i Paris som anordnats sedan 1981 och där förtjusande leksakssamlingar visas upp två gånger om året. Det här är himmelriket för alla som vurmar för antika leksaker och samlingsobjekt och ett spännande utflyktsmål för den som är nyfiken på leksaker såg ut förr. Hitta billiga flyg till Paris.

4. Ett hav av Lotusblommor i Kina
Se de vackra Lotusblommorna blomma på sjön Gui i regionen Chengdu i Kina. I juni inleds säsongen och firas med utställningar, tävlingar och buddhistiska ceremonier till Lotusblommans ära. Sjön Gui är en av tio platser i Kina där man kan uppleva blommornas skådespel. När du ändå befinner dig i Chengdu under juni kan du passa på och uppleva en annan traditionell händelse; dragbåtstävlingen Kinjian på floden Nanhe. Förutom själva tävlingen visar man också upp hur drakbåtarna tillverkas; en kul kunskap att skryta med under jobblunchen eller hur? Hitta billiga flyg till Kina.

5. En mil av museer i New York
Den 12 juni anordnas för 34:e året i rad Museum Mile Festival i New York. Gator stängs av, däribland Fifth Avenue, för att ge plats åt omkring 50 000 besökare, gatumusikanter och konstnärer. Det här är ett av New Yorks största kulturevent som lockar besökare inte bara från resten av USA utan från hela världen. Idén med festivalen var i början att locka nya besökare till stadens museer men den har nu förvandlats till ett event där människor firar sin kärlek till denna världs-huvudstad. Hitta billiga flyg till New York.

Dagens inlägg: I samarbete med Skyscanner
Källa: [Skyscanner]

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *