Att boka och köpa flygbiljetter kunde förut vara ett ganska stort projekt. Men numera kan man boka flygresor på nätet både enkelt och billigt. Nu finns ytterligare en bra sökfunktion, Flyg.nu. Där kan du enkelt söka flyg, jämföra priser mellan olika flygbolag och sedan boka direkt hos en resebyrå på nätet. Du slipper onödiga kostnader och kan i lugn och ro boka din flygresa när det passar dig.

 

I prisjämförelsen ingår flygresor från såväl lågprisbolag som de vanliga flygbolagen. Genom att lågprisflygbolag är inkluderade kan du enkelt hitta billiga flyg, både inom Europa och till resmål som ligger strax utanför Europa. Du hittar såväl charterresor som sista minuten-resor till hela världen. Via en smart översikt får du all information du behöver för att välja flygbolag eller resebyrå.

 

Sök på avreseord och destination, sortera sedan ut guldkornen. Förutom att sortera fram bästa pris kan du också jämföra andra parametrar som är viktiga när du ska flyga som flygbolag, resebyrå, avgångstider, flygplatser, väntetid på flygplatsen, antal byten, flygbolag. Flyg.nu är en jämförelsesajt för flygbiljetter med fokus på den svenska marknaden.  När du har hittat rätt flygbiljett kan du gå vidare och boka biljetten snabbt och enkelt på nätet.

 

 

Translation:
Now you can search for flights by using Flyg.nu.

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

Daniela Nasteska

Välkommen till Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss, Daniela & Göran, av våra resor och personliga upplevelser och intryck.

Welcome to the Swedish Travel Blog Discovering The Planet.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *