Sponsrad Video: Jag har aldrig varit i Kalifornien, men…

usa-florida

 

… jag har varit i Usa flera gånger. New York, New Jersey, Ohio, Florida och Bahamas. Usa var det första land jag gjorde en långresa till. Jag flög till Ohio för att hälsa på mina kusiner och hamnade så småningom i New Jersey där jag under tre månader jobbade på K-Mart. Jag har efter det besökt Usa ett flertal gånger, men faktiskt fortfarande inte varit i Kalifornien eller på Västra Sidan. På min Bucketlist finns bland annat Arizona, Utah och Kalifornien.

Idag kan man flyga till just Kalifornien med Norwegian. Från Arlanda i Stockholm flyger man direkt till LA. Ett flygbolag som både har bra priser och wifi ombord. Ett bolag som jag faktiskt flyger med ganska ofta. Så ofta att jag har skaffat ett Norwegian Rewards konto. Det innebär att man får poäng för alla resor man gör och som man sedan kan använda till nya resor. Deras program innebär också att man kan tjäna poäng på andra inköp som hotell och hyrbil. Norwegian-kortet är dessutom ett komplett kreditkort. Med det här kortet kan du spara till resan hela året…

* Vid uppskjuten betalning: eff 18,37%, 15000 ö/12m. Tot: 16 400

 

 

Translation:
Norwegian is one of the airlines that flies to the US. They also have a great Rewards program. 

 

Foto: Discovering The Planet
I samarbete med: Norwegian Reward

 

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg
Daniela Nasteska Olsson

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar