Steve McCurry är en av fotograferna som inspirerar mig. Jag har skrivit om honom tidigare vid två tillfällen,  och trodde lite att jag var klar med honom. Men i några av hans senaste inlägg på hans blogg, har han visat en ny sida som jag bara måste dela med er. Oftast fotograferar han backsidan av vår värld, men med vackra bilder, bilder som i och för sig måste visas. Men det finns en annan sida, med massor av glädje trots att man saknar de mest basala saker. Jag har på många av våra resor träffat personer som är lyckligare än många i vårt samhälle som har allt. Så dagens bilder handlar om glädje, oavsett vad man har eller inte har… Bilder som får en att le… Bilder från Steve McCurry…


Foto: Courtesy of Steve McCurry
  

20
fb-share-icon0
20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *