Då var man hemma i kylan och mörkret igen. Mörkret gör mig inte så mycket, men kylan har jag det extremt svårt med. Jag brukar skylla på att jag är sydlänning, men enligt mor min är jag till och med frusnare än så. Nåja. Jag är inte riktigt färdig med inlägg från Dominikanska och det kan bli några till i dagarna. Men innan dess…

Det är dags för årets “Supersaver Travel Blog Awards” och jag är med och tävlar i två kategorier. Bästa Reseblogg och bästa Fotoblogg. Nu kan du vara med och rösta fram dina favoritbloggar inom fem olika resekategorier. Missa inte chansen att nominera just din favoritblogg, om inte min så kanske din egen.

Men om du vill nominera min blogg, vilket jag så klart hoppas du vill, klicka på respektive bild och rösta på min blogg med adressen;
https://www.discoveringtheplanet.com/blogg/

Tack för att ni tittar in och delar mina resor och upplevelser med mig.

 

 

 

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *