Det har varit en riktigt fin vecka med nominering för bästa reseblogg av Reseguiden, underbart väder, kungabesök i Kristianstad, vin med roliga arbetskamrater, vin med god vän och våra mammor. På Stora Torg här i Kristianstad kunde man också provsmaka mat från lite andra delar av världen. Det blev bland annat lite mat från Yemen och Somalia. Jag kan bara hoppas att kommande vecka ger oss samma underbara värme och fler mysiga kvällar. 

Vill idag tipsa om lite tävlingar som pågår på Instagram. Om ni som jag, ändå Instagramar dagligen, kan ni passa på att försöka vinna något kul. Här kommer några av tävlingarna. Tipsa gärna om fler i kommentatorsfältet här nedan. 

Ha en bra vecka.

The New Heroes & Pioneers
Det enda du behöver göra är att plåta av en skön maträtt som ni skulle vilja dela med någon och tagga den med #mindfulencounters på Instagram. En middag värt 150€ till bästa bilden!

Kungsörnen
Ladda upp en bild på din bästa pastamiddag på Instagram och tagga bilden med @kungsornen och #pastatisdag. Skriv Fredagspodden i kommentarsfältet. Hannah och Amanda väljer sedan ut de fem mest inspirerande pastabilderna och vinnarna får en leverans skickad till sig med ingredienserna till Hannah och Amandas bästa Pastatisdags-recept. Tävlingen pågår mellan den 23/5 till den 5/6 2014. Vinnaren kontaktas direkt i kommentarsfältet under den vinnande bilden.

Lidl
Vi vill tillsammans med dig slå hål på fördomarna om våra varor via sociala medier. Upplägget är enkelt – du fotar din favoritprodukt och taggar en vän som du vill övertyga och avslutar med hashtagen #vågaprovalidl. Du och din vän har då dagligen chansen att vinna 500 kr var i värdecheckar. Varje vecka korar vi dessutom en veckovinnare som har chans att vinna presentkort på 10 000kr för resa och boende i London, en trerätter-middag för två på stjärnkocken Angela Hartnetts restaurang Murano.

Maxi Nätbutik
Var med i Maxi Nätbutik’s tävling på Facebook, Instagram och Twitter. Ta en bild när du handlar eller har handlat mat på nätet från ICA Maxi. Lägg sedan upp bilden på Facebook, Instagram eller Twitter och hashtagga #maxinätbutik. Det mest kreativa bidraget vinner en Zeus Köksmaskin från OBH Nordica.

Foto: © Discovering The Planet on Instagram
   

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.