Trevlig helg…

Hade en del ärenden på stan igår och var tvungen att ge mig ut trots det ruggiga vädret. Man skulle kunna tro att det skulle vara mindre folk ute då, men affärerna var fullsmockade av folk. Kanske för att det var fredag… och regnade… och det kanske är det perfekta vädret för shopping. Helgens två dagar spenderas med våra respektive familjer söderöver. Och även om jag verkligen älskar våra familjer, ska jag frivillig erkänna, att jag faktisk ser lika mycket fram emot att se premiären av “Så mycket bättre” på lördag kväll. Jag har följt programmet från första början och sett till att inte missa ett enda avsnitt. Efter förra säsongens lilla besvikelse, för första gången någonsin, ser jag verkligen fram emot säsongens artister. Helt klart ett fantastiskt startfält, och jag tippar att Amanda Jensen kommer bli årets stora snackis. 

Imorgon är det ju också sista chansen om att vara med i utlottningen av den fina kabinväskan från Resia, designad Peter Apelgren. Så in och tävla.

Hoppas ni får en en riktigt fin helg, trots regn och rusk…

Translation;
I love the fall and the autumncolors. This weekend will be spent with our familys.

Foto: © Discovering The Planet

0
Nyare Inlägg
Äldre Inlägg

Inga kommentarer

Lämna en kommentar