Då var det snart dags för en kort charter, en efterlängtad sådan. Sommar utan semester är så där, men en vecka är väl bättre än inget alls. Så det blev Italien och Sardinen denna gången med Fritidsresor. Fritidsresor är ett av de charterbolagen vi helst åker med. De har nästan alltid bra hotell, bra destinationer, bra service på plats, och rätt bra plats för benen på flyget.

Frågan är, vad kan du absolut inte resa utan på din charter? De sista dagarna har jag hört en del rätt logiska saker och en del helt otroliga.  För min del gäller det att inte glömma, (om man bortser från basgrejer som alla måste ha med); Myggmedel (finns ofta också bra grejer att köpa på plats, men svenska Mygga är rätt säker), huvudvärkspiller, compeed, och lite magmedicin. Allt annat tycker jag att man kan köpa på plats, om man skulle råka glömma något hemma. Ja, det finns affärer i andra länder också, och ibland är det till och med billigare att handla där …

Självklart är det lite tuffare när man har barn. Då kanske man bör se över sin lista lite bättre. Det kanske inte är det roligaste som finns att springa och leta efter något man glömt hemma, med barnen i släptåg. Det finns många sdor på nätet som tipsar om man vad man ska tänka på när man har barn med sig.  Vad kan du inte leva utan? Vad är det värsta du hört någon ta med sig på sin semester?

 

0
20
fb-share-icon20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *