Kuba, Flygresa

 

Det är tio och en halv timmes flygresa från Köpehamn till Varadero på Kuba. Vi har denna gången valt att åka med Apollo och charter. Eller valt och valt. Vi bestämde oss för att åka till Kuba tre veckor innan vi åkte, vilket inte brukar vara något problem. Men eftersom Kuba har varit denna vinterns stora uppstickare, hade flera av researrangörerna sålt ut sina resor.

 

Så vi hamnade på Meliá Varadero. Kanske inte billigaste alternativet. Men att boka en tvåveckors resa till Kuba reguljärt skulle ha blivit dyrare. Att flyga charter till Kuba med Apollo innebär att man betalar extra för det mesta under resan, som på de flesta charterbolagen idag. Mat på flyget, dricka på flyget och film på flyget. Men jag kan ju inte säga att filmutbudet var något att hurra över. Så i brist på något att göra, gjorde jag något jag sällan brukar göra. Tog bilder på utsikten utanför fönstret. Så här kommer lite bilder på hur det ser ut över Kanada och Bahamas.

 

Kuba, Flygresa-2

Kuba, Flygresa-3

Kuba, Flygresa-4

Kuba, Flygresa-5

Kuba, Flygresa-6

 

Translation;
When you have a long flight a head of you and none of the movies are interesting…

 

Foto: © Discovering The Planet

 

0
fb-share-icon0
20
fb-share-icon20
Daniela Nasteska

Daniela Nasteska

Välkommen till resebloggen Discovering The Planet. En reseblogg för alla som älskar att resa när och fjärran. Här delar vi med oss av våra resor, upplevelser och intryck. Du är välkommen att följa med på vår resa.

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

5 Comments

 1. Profilbild

  Tar de betalt för film på flyget?!

  1. Daniela

   Vi har ju åkt charter denna gången och Apollo tar betalt för film. Man kunde tycka att det borde ingå på en långflygning.

 2. Profilbild

  Det var det mest snikna jag hört sedan ryktet om Ryanairs betallagda toalettbesök för några år sedan. Well, mitt tips om BYOD står sig allt starkare då. :)

  1. Daniela

   Saken att vi har flera devices, men inte tankade med filmer :D. Men nästa gång…

 3. […] Bloggen Discovering the Planet har skrivit om hur det är att flyga charterplan till Kuba här. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *