När jag dagen efter har landat, både fysiskt och psykiskt, känns allt bättre. Ja, det finns inget löpband på gymmet, men då är det ju bra att det är långt dit. Joggingen/promenaden dit får bli uppvärmningen. Och ja, maten i buffén smakar inget, men kanske är det bra, då äter man mindre. Och ja, kanske är inte all-inclusive för mig, men när man bortser från det, och vänder blicken utåt, mot havet och stränderna, då bryr man sig inte så mycket längre.

 

Vi har till och med börjat försöka leva all-inclusive livet som alla andra här. Liksom all-in på hela upplevelsen. Öl och vin i tid och otid. Spelat bingo efter lunchen. Varit på kvällsshower. Blivit uppdragna på scenen och dansat. Varit på informationsmöte för hotell-timeshare. Jag säger inte att jag någonsin med vilje kommer välja all-inclusive, troligtvis inte, men jag lovar att försöka förmedla hela upplevlsen och ta in den så mycket jag bara kan.

 

 

 

Foto: © Discovering The Planet

20
fb-share-icon0
Tweet 20
Pin Share20

HITTA FLER ARTIKLAR I SAMMA ÄMNE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *